Viola Flowers

Venčanje iz snova • Viola flowers

Svaki par sanja o danu venčanja koji će se pamtiti po eleganciji, lepoti i romantici. U Cvećari „Viola“, specijalizovani smo za pretvaranje vaših snova u stvarnost, kreirajući očaravajuće cvetne dekore koji će obeležiti vaš poseban dan.

💐💐💐

🌸 Početak Vaše Zajedničke Priče

Venčanje je više od ceremonije; to je početak nove zajedničke priče. Naš tim stručnjaka za cvetne aranžmane posvećen je tome da svaki detalj vašeg vjenčanja odražava vašu ličnost i stil. Od buketa za mladu do dekoracije prostora za ceremoniju, mi smo tu da vaš dan učinimo nezaboravnim.

🌷 Perfektni Cvetni Akcenti

Bez obzira na temu vašeg venčanja, naši dizajneri rade s vama kako bi izabrali cvetove koji komplementiraju vašu viziju. Bilo da ste ljubitelj klasične elegancije ili modernog dizajna, mi imamo sposobnost da iz svake cvetne latice izvučemo priču koja će oduševiti vas i vaše goste.

🌿 Dekoracija koja Oduzima Dah

Naša paleta uključuje sve – od svečanih lukova prekrivenih bršljanom i ružama, do stolova za goste ukrašenih delikatnim cvetnim centrima. 

🎀 Detalji koji Čine Razliku

Verujemo da su detalji ti koji čine razliku. Naše usluge obuhvataju personalizovane cvetne trake za stolice, jedinstvene cvetne krošnje koje se njišu iznad plesnog podijuma, i romantične puteve posute laticama koje vode do oltara.

 

Mi stvaramo atmosferu koja je istovremeno raskošna i intimna, kreirajući prostor koji će vas okruživati ljubavlju i lepotom na dan kada kažete „Da“.

VIOLA

💖 Zaljubite se Ponovo u Cvećari „Viola“

Dozvolite nam da budemo deo vaše priče. Posetite nas na Senćanskom putu 140, Subotica, i dozvolite da vas inspirišemo. Naša vrata su otvorena za sve buduće mladence koji traže to savršeno cvetno rešenje koje će se pamtiti zauvek.

Venčanje iz snova • Viola flowers
Venčanje iz snova • Viola flowers
Venčanje iz snova • Viola flowers