Viola Flowers

O nama

Dobrodošli u svet prelepog cveća i jedinstvenih poklon aranžmana koje sa ljubavlju kreiramo za sugrađane već više od tri decenije.

Kako smo počeli?

U srcu naše cvećare Viola, strast prema cveću i umetnosti aranžiranja cvetova je ono što nas pokreće svakog dana. Od 1989. godine, posvećeni smo kreiranju jedinstvenih i nezaboravnih cvetnih aranžmana koji dodaju poseban šarm svakoj prilici.

Naš asortiman obuhvata raznovrsne vrste cveća, od elegantnih ruža, prefinjenih orhideja, egzotičnog cveća, do romantičnih kala i bujnih hortenzija. Svaki cvet u našem aranžmanu pažljivo je odabran i aranžiran sa posebnom pažnjom, kako bi stvorili harmoničnu i estetski dopadljivu celinu.

POGLEDAJ

U ponudi imamo preko 50 cvetnih aranžmana

IZABERI

Izaberi buket koji ti se najviše dopada iz naše ponude

PORUČI

Poruči i sačekaj svoj aranžman u udobnosti doma

Savršen poklon

Razumemo da cveće govori jezikom ljubavi, zahvalnosti i saosećanja, i zato smo tu da ti  pomognemo da izraziš svoja osećanja na najlepši mogući način. Bilo da je reč o rođendanu, godišnjici, venčanju ili jednostavno želiš da nekome ulepšaš dan, naši cvetni aranžmani su savršen izbor.

Pored cveća, u Viola aranžmanima možeš pronaći i razne dodatke koji će tvoj poklon učiniti još posebnijim. Od finih pića, slatkiša, do plišanih medvedića, imamo sve što ti je potrebno da kreiraš savršen poklon.

"Verujemo da je cveće više od poklona. To je način da podeliš radost, ljubav i lepotu sa svetom oko sebe. Zato smo tu za tebe, da ti pomognemo da izabereš savršen cvetni aranžman i dodaš dašak magije svakom posebnom trenutku."

Tvoja Viola

Otkrij svet cvetnih inspiracija, saveta i trendova

Newsletter

Ukoliko želiš da tvoj dom uvek odiše svežinom i lepotom najfinijeg cveća, prijavi se na naš newsletter.

Budi u toku sa ekskluzivnim popustima i uzbudljivim novitetima. Pored toga, dobijaćeš inspirativan i edukativan sadržaj koji će ti pomoći da održavaš svoje cveće na ispravan način.

Neka ti svaki dan procveta sa nama – prijavi se sada!