Naš početak

Uspešno poslujemo već dugi niz godina na teritoriji Subotice I okoline. Počeli smo sa radom 1989. godine sa željom da ljubav prema cveću podelimo sa svojim sugrađanima. Od tada svoju kreativnost uspešno ispoljavamo i od cveća pravimo raznorazne bukete, poklone i vence. Za sve ove godine smo stekli velika prijateljstva i verne kupce. Ako želiš da iznenadiš dragu osobu ili sebe, dođi u Cvećaru Viola ili poruči preko sajta cveće koje ulepšava dan. Aranžmane koji te zanimaju možeš da pogledaš u našoj galeriji.

Mi danas

Od prvog dana do danas se trudimo da svojim kupcima izađemo u susret svojom bogatom ponudom i kreativnim idejama. Srdačno pristupamo i uvažavamo tvoje želje. Naš cilj je da svojim kupcima darujemo uvek nešto novo i originalo. U ponudi imamo vrhunsko cveće i poklone koji odlično idu zajedno. Takođe vršimo i dostavu na odabranu adresu za sve proizvode koje poručiš. Dostava je moguća u toku radnog vremena. Radno vreme pogledaj na stranici Kontakt.

Zaposleni

Danas Violu čini tim od 6 stalno zaposlenih radnika zajednički angažovanih da tvoje zahteve pretoče u najlepše cvetne aranžmane prilagođene svim prilikama. Od njih ćeš dobiti vrhunsku uslugu i posebnu pažnju pri izradi aranžmana. Kreativno će pristupiti tvojoj želji kako bi našli najbolje rešenje.