Viola Flowers

Bilo da je to večera za dvoje, rođendanska proslava ili samo trenutak da se zastane i uživa, spoj cveća i vina je univerzalni jezik koji svi razumeju. Izaberite savršenu kombinacijukod nas i napravite scenu dostojnu pamćenja. 

🌼🍷🌼

Za ljubitelje belog vina, preporučujemo bukete belih orhideja ili nežnih belih ruža. Ovo elegantno cvijeće odražava lakoću i svežinu koju belo vino pruža. Belo cveće sa belim vinom pruža osjećaj čistoće i novih početaka.

🤍🤍

Crno vino je duboko i intenzivno, baš kao i tamnije boje cveća. Mislimo odmah na ljubičaste kale ili dramatične crne tulipane, koji svojom misterioznošću podsećaju na složenost i bogatstvo koje crno vino poseduje.

 🖤🖤

A kada pričamo o crvenom vinu, crvene ruže su neizostavne. One su kao stvorene da idu uz čašu punog crvenog vina, simbolizujući strast i ljubav. Svaka čaša i svaki pupoljak odzvanjaju snažnom porukom odvažnosti i života punim plućima.

💖💖

Izaberite crvene ruže za strast, bele ljiljane za eleganciju ili raznobojne tulipane za veselje – svaki ima svoju poruku koja se savršeno sliva sa notama vina.

🌸🎨

U svetu gde svaki detalj priča svoju priču, spoj cvijeća i vina je kao harmonija ukusa i boja.

 

VIOLA

 

U „Viola Flowers“ cvećari, verujemo da je kombinacija cveća i vina poezija za dušu, savršena za stvaranje atmosfere ili proslavu posebnih trenutaka.

 🥂🌹