Viola Flowers

Cvetne legende • Viola flowers

U drevnim vremenima, cvetovi su bili više od obične dekoracije – oni su bili simboli, inspiracija za legende i mitove. 

Naš blog „Cvetne Legende“ vam donosi zanimljive priče iza nekih od najlepših cvetova koje možete pronaći u „Viola Flowers“.

💠💠💠

🌹 Ruža: Kraljica Cvetova

Ruža, simbol ljubavi i strasti, nosi u sebi priču o grčkoj boginji ljubavi, Afroditi. Prema legendi, ruže su izrasle iz zemlje u trenutku kada su suze Afrodite pale na tlo dok je tugovala za svojom večnom ljubavlju.

 

🌻 Suncokret: Okrenut ka Suncu

Legenda kaže da je suncokret bio devojka koja je bila zaljubljena u Sunce. Zbog svoje neuzvraćene ljubavi, ona je pretvorena u cvet koji se uvek okreće ka suncu, prateći njegov put.

 

🌷 Lala: Simbol Savršene Ljubavi

Priča o tuli dolazi iz Persije, gde je cvet bio simbol beskrajne ljubavi. Legenda govori o mladiću Farhadu koji je bio zaljubljen u prelepu Širin. U znak svoje ljubavi, on je stvorio polje lala.

 

💙 Orhideja: Misterija i Elegancija

Orhideje su u mnogim kulturama simbolizovale ljepotu i snagu. U Kini, orhideje su predstavljale mudrost, a u grčkoj mitologiji, one su bile povezane sa plodnošću.

Svaki cvet koji pronađete u „Viola Flowers“ nosi u sebi deo bogate i mistične istorije. Izaberite buket koji ne samo da će oplemeniti vaš prostor, već će uneti i delić drevnih legendi u vaš dom.

VIOLA

🌹🌸 Posetite Cvećaru „Viola“

Posetite nas na viola.rs i otkrijte više o ovim fascinantnim pričama.

⏰ Radno Vreme

Radujemo se vašoj poseti svakog dana od 07:00 do 20:00 časova, a nedeljom od 08:00 do 12:00 časova. Pridružite nam se i doživite čaroliju cveća u svakom buketu.

💻 Kupovina iz Udobnosti Vašeg Doma

Ako niste u prilici da nas posetite lično, posetite našu online prodavnicu na www.viola.rs. Izaberite prelepe bukete i poklone, i neka „Viola Flowers“ prenese vaša osećanja na pragu onih koje volite, bilo gde da se nalaze.

Cvetne legende • Viola Flowers
Cvetne legende • Viola Flowers
Cvetne legende • Viola Flowers