Opšti uslovi prodaje i korišćenja usluga

Svrha ovog dokumenta je da definiše opšte uslove on line prodaje Cvećare Viola. Cvećare Viola zadržava pravo promene ovog dokumenta bez obaveze da o tome posebno obavesti svoje korisnike tako da je preporučljivo da ovaj dokument pročitate pre svakog korišćenja naših usluga.

Plaćanje on line

Internet plaćanje DINA,Visa/AMEX/MC/Maestro karticom – Možete izabrati opciju plaćanja kreditnim ili platnim karticama.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Robu dostavljamo isključivo na teritoriji Subotice i okoline. Troškovi dostave su istaknuti prilikom poručivanja proizvoda. Poručivanje robe je neophodno uraditi 24h pre traženog vremena dostavljanja uz definisanje istog, kao i tačnih kontakt podataka primaoca robe. Zaduživanje računa se vrši prilikom kretanja robe u dostavu. Dostava se vrši isključivoza vreme radnog vremena.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Cvećare Viola, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Cvećara Viola je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

Cvećara Viola ni je obveznik PDV-a.